Серія Cindol

Cindol 2821

Водорозчинний мастильний засіб для прокату алюмінію та його сплавів

Cindol 2821 є водорозчинним мастильним засобом, який поєднує в собі всі технічні характеристики рідин для прокату кольорових металів і містить присадки, що гарантують максимальну продуктивність та якість.

Cindol 2821 був розроблений спеціально для ливарно-прокатних станів Проперці, призначених для виробництва алюмінієвої катанки.

Використання присадок дозволяє управляти: розміром масляних фракцій, змазуючою здатністю та іншими властивостями емульсії для того, щоб отримати кращу якість поверхні і забезпечити чистоту обладнання та ємностей з емульсією.

Даний продукт адаптується для прокату, як для чистого алюмінію, так і його сплавів, лише зміною концентрації або додаванням відповідних присадок.

Застосування

Cindol 2821 потрібно застосовувати в м'якій воді (0 ÷ 8 F) при концентрації 5-7%.

З жорсткою водою (10÷40F) рекомендується застосовувати Cindol 2821 HW при концентрації 5-7%.


Cindol 3511

Масло для металообробки

Cindol 3511 коричневе прозоре масло, призначене для операцій штампування і витяжки металів.

Застосування

Cindol 3511 використовується для точної вирубки і штампування з високоміцних марок сталі невеликої товщини, а також використовується для кольорових металів і сплавів (міді, латуні, бронзи, алюмінію).

Cindol 3511 можна наносити будь-яким методом (розпилення, пензликом, методом занурення), залишаючи тонкий шар на поверхні листа.

Перед складанням і зварюванням немає необхідності знежирювати деталі. Однак перед гальванізацією необхідно використовувати для знежирення лужний очищувач або розчинник.

<< Назад

 

сайт создан компанией веб студия